četvrtak, 17. siječnja 2008.

Izvještaj sa sjednice

- 17. januara ove godine održana je sjednica predsjedništva OKI „Čelić“ na kojoj je usvojen izvještaj o radu za 2007. godinu, te plan rada za 2008. godinu.Predsjednik kluba, Halilović Enver, iznio je činjenicu da je osvojeno šesto mjesto u drugoj ligi grupa istok, stvarni odnos snaga u odnosu na ostale ekipa.
-Pošto je za narednu takmičarsku sezonu planirana reorganizacija takmičenja, Premijer liga, prva i druga liga, objektivno je očekivati da OKI Čelić bude član druge lige BiH-a.
-S tim u vezi, pripreme za predstojeću sezonu počet će u februaru, da bi sredinom marta kada počinje prvenstvo, što spremnije ušli u borbu sa ostalim ekipama za ulazak u veći rang takmičenja, odnosno u prvu ligu.
-Igrački kadar je ostao isti, uz mogućnost aktiviranja nekoliko potencijalnih kandidata, koji će nakon trenažnog procesa biti uvršteni u sastav.
Pored trenažnog procesa koji će biti obavljen u sali osnovne škole Čelić, do početka prvenstva planirano je odigravanje nekoliko pripremnih utakmica sa ekipama iz okruženja (Brčko, Bijeljina, Kalesija, 15. maj........).

Nema komentara: